dijous, 21 d’agost del 2008

albufera B


I continuem amb aquest dibuixet simple i primitiu que ha tingut tanta acceptació. Segona fulla.

3 comentaris:

Adrià ha dit...

Ei! Com ja t'he dit a Rc, gràcies x passar pel blog! No passa res si no en saps molta d'informàtica, no et pensis que jo en sé pas gaire tot i que sóc jove i hauria de saber-ne, en teoria. El que conta no és pas això sinó les paraules sinceres, de cor. I jo procuro ser sempre molt sincer, de fet, al blog ho sóc molt més que en altres llocs, segons com, perquè sense adonar-te'n escriure sol fa ser molt més sincer.

Bua, m'estic enrotllant massa, ja paro. El dibuixet molt maco i és per això que et vaig afegir, m'agrada la idea de combinar pintura i poesia!

apa doncs...
salut i rebolica!

Adrià

Andrea Kruithof ha dit...

com va per ací?
gràcies per deixar-me un comentari.
I al que preguntes, et responc. Sóc jove amb tendències depressives...
I la diada a la vinya... és una feina que m'encanta, em dona molt de plaer tallar amb la meua família, a pesar dels accidents que sofrisc sempre.
Bó ,anem a parlar del teu blog.
Genials els dibuixos! M'encanten de veres. Són tan simples, contorns àgils i colors vius. Són preciosos. Els poemes, no els he pogut llegir perquè la vista no m'hi arriba. Però més avant faré un altre intent.
Bé, t'agregue a blogs i et seguiré llegint (tant ací com a RC)
Com dius tu, salut i rebolica! xD

El Dorat ha dit...

Aquest dibuix és preciós!! Una llàstima no arribar a llegir bé el text que té, però possiblement el més important sigui la imatge i prou...

M'agrada molt aquest blogger, a veure si el visito més sovint. Salutis!!